Kako se registrirati na Bet365 Hrvatska?

Da saznate više o registriranju i otvaranju novog korisničkog računa na popularnom operateru bet365, pročitajte ovaj vodič.

bet365 registracija

Kako se registrirati na Bet365 Hrvatska?  – Kako otvoriti korisnički račun?

Bet365 registracija može biti problematična svim korisnicima koji nisu upoznati najbolje sa engleskim jezikom ili ne mogu pristupiti službenoj stranici ovog operatera. Bitno je napomenuti da se prilikom registriranja mora koristiti bet365 alternativni link. Razlog tomu je zabrana pristupa svim online kladionicama nametnuta od strane vlade Republike Hrvatske. Ja pratio ove korake da se registrujem:

U svoj internet pretraživač sam unio bet365 alternativni link ili bet365 hrvatski link i pritisnuo na jednu od ponuđenih stranica. Većina stranica su provjerene i sigurne, ali ja uvijek uzimam one koje su na vrhu pretraživača, koje imaju recenzije ili komentare i one koje su ažurirane u posljednjih nekoliko sedmica. Jedan takav link jeste: bet365 alternativni link.

Nakon ulaska na ovu stranicu, kliknuo sam na žuti Join gumb u desnom gornjem kutu. To je otvorilo novi prozor u pretraživaču gdje je trebalo da dam neke od svojih osobnih podataka. To je uključivalo ime i prezime, državu, grad, adresu stanovanja, poštanski broj koji se koristi, email adresa i lozinka. Mora se istaknuti da postoji posebno polje za bet365 bonus.

Ukoliko imate bet365 bonus kod, on se mora unijeti prije nego se završi proces registriranja. Sljedeći korak je bio da prihvatim sve uslove korištenja stranice bet365 i potvrdim da imam više od 18 godina. U nekim slučajevima bet365 traži mjere dodatne verifikacije korisničkog računa, no o tome ćemo nešto kasnije.

Nakon što sam uspješno završio registriranje, mogao pristupiti svom korisničkom računu i koristiti sve usluge koje nudi ovaj operater.

bet365 aplikacija

Bet365 registracija na mobilnom uređaju

Dobra vijest za sve ljubitelje ovog operatera jeste da postoji bet365 aplikacija. Ona je dostupna i Android i iOS korisnicima. Bet365 registracija na mobilnom uređaju mi je bila dosta lakša, ali zahtijeva preuzimanje aplikacije sa App Store ili sa bet365 stranice. Možete pratiti ove korake putem kojih sam se ja uspješno registrirao:

 • Pošto sam Android korisnik, morao sam prvo podesiti postavke na mobilnom uređaju da prihvatam preuzimanje aplikacija od ‘nepouzdanih izvora’. To sam uradio tako što sam otišao na Postavke > Sigurnosne postavke > Nepoznati izvori. Ovu opciju možete uključivati i isključivati po želji. Sve što iOS korisnici trebaju napraviti jeste ukucati ‘bet365’ u App Store i preuzeti njihovu sportsku aplikaciju.
 • Kada sam podesio postavke, u mobilnom browseru sam kliknuo na jedan od ponuđenih alternativnih linkova i pristupio bet365 stranici. Spustio sam se na kraj stranice i pritisnuo ‘View all bet365 apps’. Zatim sam pritisnuo na Sports. Kada sam dobio upit da li želim preuzeti bet365.apk, pritisnuo sam Preuzmi.
 • Nakon završene instalacije, ušao sam na aplikaciju i pritisnuo bijeli Join gumb u gornjem kutu.
 • U novom prozoru sam unio tražene osobne podatke što je uključivalo ime i prezime, datum rođenja, broj telefona, adresa stanovanja, korisničko ime i lozinku.
 • Kao i na desktop verziji, imao sam mogućnost da unesem bet365 bonus kod.
 • Kada sam završio sa unosom podataka, pritisnuo sam gumb kojim prihvatam uslove korištenja stranice i potvrdio da imam više od 18 godina.
 • Pritiskom na zeleni Join bet365 gumb sam uspješno otvorio korisnički račun.

Kako verifikovati račun nakon što se završi bet365 registracija?

Bet365 ima pravo zahtijevati dodatnu verifikaciju ili provjeru korisnika. Taj proces je vrlo brz i uradio sam ga odmah nakon što se završi bet365 registracija. Cijeli proces se svodi na:

 • Dobivanje jednog maila u kojem se navodi da sam dužan poslati sliku osobne ili nekog drugog identifikacionog dokumenta.
 • Kada sam napravio fotografiju tog dokumenta sa prednje i zadnje strane, istu sam učitavao na Know Your Customer sekciji na bet365. Toj sekciji sam pristupio pritiskom na Services > Member > My Account > Know Your Customer.
 • Kada sam završio verifikaciju korisničkog računa, bet365 šalje mail da je sve u najboljem redu i da mogu nastaviti koristiti usluge ovog operatera.

Dokumenti koji su valjani prilikom verifikacije korisničkog računa su:

 • Osobna iskaznica
 • Putovnica
 • Vozačka dozvola
 • Bilo koji drugi dokument koji potrvđuje mjesto boravka, te korisnikovo ime i prezime.

bet365 alternativni link

Kako izvršiti polog nakon što se završi bet365 registracija?

Nisam imao mnogo problema prilikom pologa novca na svoj korisnički račun. Sve što sam trebao uraditi jeste:

 • Pristupiti svom bet365 korisničkom računu.
 • Pritisnuti na ‘Deposit Page’.
 • Izabrati metodu za polog novca.
 • Unijeti svotu novca koju želim položiti na račun.
 • Pritisnuti ‘Make Deposit’.

Bet365 Hrvatska – Često postavljana pitanja

Je li bet365 legalan i pozdan operater?

Bet365 je sasvim legalna online kladionica koja posjeduje sve licence potrebne za vršenje ove djelatnosti. Međutim, pristup službenoj stranici je onemogućen zbog zabrana nametnutih od strane vlade Republike Hrvatske. S toga se bet365 registracija mora izvršiti putem alternativnih linkova koji vode na istu platformu za sportsko klađenje.

Da li je dostupna stranica koja koristi hrvatski jezik i mogu li se oklade praviti u domaćoj valuti?

Nažalost ne postoji stranica koja koristi hrvatski jezik. Ukoliko se odlučite za korištenje ovog operatera, morate koristiti engleski jezik ili ostale jezike koji su na raspolaganju kao što j njemački, francuski, italijanski i slično. Isto tako, nisam imao mogućnost pravljenja oklada u domaćoj valuti. Sve oklade moraju biti u Eurima.

Postoji li naknada koja se plaća za polog ili povlačenje novca?

Bet365 vam neće tražit naknadu ukoliko koristitie bilo koju od njihovih bankarskih opcija. Ali, potrebno je naglasiti da ukoliko koristite posrednike za neke od pobrojanih radnji, postoji mogućnost da platite naknadu. S toga je dobro da prije odabira metode provjerite kolika je naknada, kako bi izbjegli gubitak novca.

Kako izvršiti okladu?

Bet365 klađenje je izuzetno jednostavno. Sve što sam trebao uraditi jeste izabrati sport i pronaći utakmicu ili takmičenje koje me interesiralo. Pritiskom na sportski market, otvaraju se razne ponude i vrste oklada. Kada bih izabrao najbolju ponudu, otvarao se novi prozorčić u koji sam unosio iznos novca. Kada se upiše iznos, pritisne se Place Bet gumb.

Koje su najpopularnije opcije na bet365?

Bet365 nudi niz unikatnih opcija koje omogućavaju znatno bolje iskustvo prilikom klađenja. Pored standardnih opcija kao što su klađenje uživo, Cash Out, prijenos uživo, tu su još opcije poput Bet Builder, Cancel Bet i Edit My Bet.

Mogu li gledati prijenos uživo ako se registriram iz Hrvatske?

Opcija prijenosa uživo je dostupna korisnicima iz Hrvatske, ali moram spomenuti da postoje prijenosi koji nisu mogući zbog TV prava i ostalih regulacija. Ukoliko sam želio koristiti ovu opciju, bilo je potrebno da imam barem €1 na računu ili da sam imao izvršenu okladu u posljednja 24 časa.

Bet365 Hrvatska Veljača 2024